Seguimi Visualizzazioni totali: 10843 (Questo mese: 8553) Creato 16-01-2023 (Modificato: 07-03-2023)

Adelina Glamour

Foto verificate al 100%!
Tutte le foto sono autentiche, approvate e confermate dallo staff.
EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàRussa
SessoDonna
Età20
Altezza168 cm (5'6" ft)
Peso50 kg (110.23 lb)
CapelliMarrone
OcchiBlu
SeniB
Tipo di tetteSeni naturali
Peli pubiciCompletamente depilata
FumatoreNon fumo
BereNo
Tatuaggi
PiercingNo
Lingua: Inglese  English English English
  Russa Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Stanza d'Hotel
Outcall    Outcall: Visite in Hotel e a Domicilio
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini   

Su di me
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Cum in mouth and swallow +50€

 Prostate Massage +20€



Orari di apertura

24/7

Tariffe

OraIncallOutcall
30 min130
1 ora170 170
1.5 ora250 250
2 ora340 340
3 ora500 500
12 ora1400 1400
Outcall + Taxi
Info Contatto
Paese base:Grecia 
Città di base:Atene 
Telefono:+306993515161 (SMS & Chiamate) 
WhatsApp:+306993515161 
Viber:+306993515161 
Istruzioni:SMS & Chiamate 
Email:Contattami 
Messaggio privato:Invia MP 

Scrivi recensione Visualizza Adelina Glamour le recensioni
  • shiny22 23-01-2023
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    21-01-2023 1 hour Atene
    : 8.0
    : 8.0
    : 7.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Modificata al 10% in Photoshop
    Ζητησα κατι πολυ ειδικο απο το γραφειο και για να επιβεβαιωσω οτι περνω το σωστο κοριτσι τηλεφωνησα οχι μια φορα αλλα τρεις στην σειρα απασχολοντας για αρκετα λεπτα την τηλεφωνητρια η οποια μου εδωσε τις πληροφοριες τις οποιες ηθελα.
    Την υποδεχτηκα στο χωρο μου οπου εφτασε με μια καθυστερηση πεντε λεπτων την οποια θεωρω αμελητεα αλλα ειχε τηρησει και οτι ειχα ζητησει οσων αφορα την ενδυμασια της εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.
    Οι ψηλοτακουνες γοβες της προσεθεταν λιγο υψος πραγμα που το χρειαζεται για το μεσαιο της αναστημα. Το ντυσιμο της ηταν σικατο και τετοιο που ανανδεικνυε τις ομορφες καμπυλες της. Αργοτερα ειδα οτι και τα εσωρουχα της ηταν μαυρα αλλα και πολυ σεξυ.
    Απο τις φωτογραφιες δεν απεχει σχεδον καθολου, εκτος απο την υπερβολικη λαμψη δηλαδη. Η συμπεριφορα της οπως την ηθελα. Ενα εικοσαχρονο κοριτσι το οποιο κατα καποιο τροπο μοιαζει αθωο, ντροπαλο και σιγουρα θελει το ξεκλειδωμα της. Αυτο ειχα καιρο να το κανω και μου ειχε λειψει οποτε μεσω του σωσιαλ στα πρωτα λεπτα μετατρεψα το συνεσταλμενο κοριτσι σε ενα χαμογελαστο και ευγενικο πλασμα. Ο στοχος επετευχθη και πηγε στην τουαλετα για την προετοιμασια που δεν διηρκησε για περισσοτερο απο τρια λεπτα αφου ειχε κανει το μπανιο της πριν ερθει.
    Στο κρεβατι δεν ειναι και η πιο εμπειρη, θελει λιγο προσοχη με τις θηλες αλλα αυτο το μονο μειων. Το σωμα της γενικα αλλα ιδιαιτερα τα βυζα της ηταν πανεμορφα, ειναι λεπτη και καλιγραμμη με ενα ομορφο μουνι που αν δεν με αφηνε να το γλειψω θα στεναχωριομουν παρα πολυ. Για να ξυπνησω την ερωτικη της επιθυμια εβαλα σε χρηση ολη μου την τεχνικη στα προκαταρκτικα. Ξεκινησα με φιλια στο στομα τα οποια ηταν και βαθια καπου καπου, συνεχισα με τα βυζια της προσεκτικα γιατι εχει ευαισθησια και μετα τα εδωσα ολα στο γλειφομουνι. Το μουνακι της εσταξε μερικες σταγονες μουνοζουμα που παρακαλουσα απο μεσα μου να γευτω. Υπερτατη καυλα και οι αναστεναγμοι της αλλα και οι κινησεις του σωματος της.
    Στην εισοδο ειχε σφιχτη αισθηση αλλα και απο μεσα το ιδιο. Δεν εχει θεμα με την ενταση, την γουσταρει δηλαδη, θελει κανονικο γαμησι και οχι χαδια. Απο συμμετοχη τα βογγητα της κυριως μου εκαναν αισθηση και το χυσιμο το εκανα βαθια μεσα της.
    Στον δευτερο γυρο το πηγα πιο χαλαρα με ιεραποστολικο, spooning, λιγο doggy και τελευταια σταση παλι ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμου μου. Το σπερμα το αδειασα στην κοιλια της στο τελος. Η ιδια δεν καθυστερησε να φυγει γιατι ειχε περασει ο χρονος. Για οσους θελουν εμπειρη γυναικα, δεν ειναι η περιπτωση που ταιριαζει αλλα στους πιπινολαγνους με ορεξη εχω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο μου εχει τυχει τον τελευταιο καιρο.