Visualizzazioni totali: 9359 (Questo mese: 30) Creato 02-08-2021 (Modificato: 05-02-2023)

Starla Glamour

Foto verificate al 100%!
Tutte le foto sono autentiche, approvate e confermate dallo staff.
EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàRussa
SessoDonna
Età18
Altezza170 cm (5'7" ft)
Peso45 kg (99.21 lb)
CapelliMarrone
OcchiBlu
SeniA
Tipo di tetteSeni naturali
Peli pubiciCompletamente depilata
FumatoreNon fumo
BereNo
TatuaggiNo
PiercingNo
Lingua: Russa  Russian Russian Russian Russian Russian
  Inglese English English English English
Incall    Incall: Stanza d'Hotel
Outcall    Outcall: Visite in Hotel e a Domicilio
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini   
Su di me

 Extra

Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Prostate Massage +20€

 Strapon +50€

 Golden Shower +50€



Orari di apertura

24/7

Tariffe

OraIncallOutcall
30 min120
1 ora160 160
2 ora320 320
3 ora480 480
12 ora1200 1200
Info Contatto
Città di base:Atene 

Scrivi recensione View Starla Glamour reviews
  • starboy1 26-01-2023
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    24-01-2023 1 hour Atene
    : 9.0
    : 8.0
    : 6.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    No
    Attivo
    No
    Seni naturali
    Concesse più volte
    Modificata al 10% in Photoshop
    Εκανα μια απο τις καλυτερες μου επιλογες σε πιπινοειδες με την Σταραλα.
    Ειναι μια πολυ ευχαριστη, με θετικη αυρα κοπελα στην ηλικια που δηλωνει πραγμα που φαινεται και στην εμφανιση αλλα και στους τροπους της.
    Το σωμα της ειναι πραγματικα αδυνατο χωρις να λεω οτι ειναι ανορεξικη αλλα καποια κιλα για να φαινεται πιο γαμευσιμη τα θελει και θα της πηγαινανε πολυ.
    Ειχε χτενισμενα μαλλια και αβαφο προσωπο το οποιο μου αρεσε περισσοτερο απο το ψευτικο στις φωτογραφιες προσωπικα. Το στηθος μικρο αλλα ωραιο σε σχημα και ο κωλαρακος της γλυκουλης πεταχτος και μικρος και αυτος.
    Η ωρα ηταν καλη και δεν επαιζε θεμα κουρασης οποτε απο ενεργεια ηταν φουλ και δεν χασαμε χρονο σε τιποτα ασχετο με το σεξ. Στην επικοινωνια επειδη δεν ξερω ρωσικα ειχαμε προβλημα, η κοπελα ξερει λιγα αγγλικα που δεν σε αφηνουν να πεις τιποτα σημαντικο. Στα απλα πραγματα καταλαβαινει και το μυαλο της κοβει.
    Παρολο που ειναι μια αματουρα δινει το οκ για φιλια με γλωσσα και φιλαει ομορφα, αυθεντικα. Ολο το σκηνικο με τα προκαταρκτικα ειχε ενδιαφερον και κυλησε ο χρονος χωρις να το καταλαβω. Οι ρογιτσες της ερεθιζωνται απο το γλειψιμο και στο μουνακι γουσταρει πολυ. Το δαχτυλακι μπροστα το δεχεται και οταν καυλωνει σε σφιγγει με τα ποδια. Απο τον πισινο απεσπασα μονο ενα γλειψιματακι και τιποτα περισσοτερο, δεν διαπραγματευεται σε αυτο.
    Στο σεξ εδωσα φουλ ελευθερια να αρχισουε οπως ηθελε εκεινη και επελεξε να ειναι απο πανω μου. Με λιγο τζελακι η διεισδυση ηταν σχετικα ευκολη και στην συνεχεια αρχισε να ανεβαζει ρυθμο ολο και περισσοτερο. Στο προσωπο εβλεπα τις εκφρασεις προσπαθειας αλλα και καποιου βαθμου ικανοποιησης. Δαγκωνε τα χειλη της και οταν αρχισα να παιζω με τα βυζια της ξεκινησε να γαμιεται πιο δυνατα. Επομενη σταση την εβαλα πλαγια στο κρεβατι και μετα ιεραποστολικο ωστε να παρω μερικα ακομα φιλια. Της αρεσε η στενη επαφη και με τα ποδια της με σφιγγε μεσα της η μικρη. Οταν αρχισαν οι δυνατες καυλες της ζητησα doggy και υπακουσε αμεσα. Το κωλαρακι ειναι το απαγορευμενο φρουτο που δεν θα ξεχασω για πολυ καιρο αλλα το μουνι της ειχε αρκετα υγρα για να δωσω αφοβα λιγο πονο, οι αντοχες της απο την αλλη για νορμαλ καταστασεις ειναι καλες. Στις υψηλες στροφες αρχισε να βογγαει αρκετα δυνατα και μου προκαλεσε εκρηξη τεστοστερονης. Με το ζορι κρατιομουν να μην την ξεσκισω αλλα δεν ηθελα και να χαλασει η φαση, τελικα το μονο παραπανω που εκανα ηταν οτι της εριξα μερικα μπατσακια ελαφρια θα ελεγα και στα δυο κωλομαγουλα.
    Ο ενας και μοναδικος γυρος που καναμε ειχε διαρκεια και δεν εφτανε ο χρονος για δευτερο γυρο. Οτι εμεινε τον περασαμε με αγκαλιτσες και φιλακια και μπορω να πω οτι αξιζε ακομα περισσοτερο απο ενα πιεσμενο σε θεμα χρονου δευτερο γαμησι.
    Οποτε μιλαμε για ξεκαθαρα gfe κατασταση μαζι της και μαλιστα μια καλη εμπειρια τωρα που ακομα οτι κανει το κανει χωρις κλεψιες.