Просмотров: 42001 (Этот месяц: 371)
Создана 24-09-2023 (Редакт.: 01-12-2023)
Mia
100% проверенные фото!Все фото являются подлинными - одобрено и подтверждено админом.
Раса | Европейская (белая) | Пол | Женщина | Возраст | 21 | Рост | 166 cm (5'5" ft) | Вес | 53 kg (116.84 lb) | Цвет волос | Блондинка | Цвет глаз | Коричневый |
Грудь | B | Тип груди | Натуральная | Киска | Побрита |
Курите? | Я иногда курю | Алкоголь | Иногда |
Тату | Нет |
Пирсинг | Нет |
|
Язык: |
Английский |
|
Инкол: Частный дом / апартаменты
|
Секс. ориентация: |
Гетеро |
Встреча с: |
Мужчиной |
|
|
Тарифы
Время | Инкол | Ауткол |
30 мин. | 100 | |
1 ч. | 180 | |
Читать Mia отзывы
-
Axaki
19-10-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
19-10-2023 |
60 |
Родос |
: 10.0 |
: 7.0 |
: 7.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
Без языка Без презерватива Нет Обычный Нет Натуральная Несколько раз Реальные
|
συνάντηση με το κορίτσι άποψε νωρίτερα .
συνενοηση με το γραφείο άψογη .
πανέμορφο κορίτσι από την Βενεζουέλα . σώμα τούμπανο , στήθος μικρό αυθεντικό .πανέμορφο πρόσωπο , Κολος στητός , και φανταχτερό χαμόγελο .
μαζί μπανάκι όπως είχα ζητήσει .Λιγοστά αγγλικά , και επικοινωνία δύσκολη .
Στις υπηρεσιες τώρα αρκετά φτωχές, δεν δεχόταν 69 , ούτε κάποιο γλύψιμο , δεν ήθελε να τις αγγίζω τις ράγες , έκανε απλά στοματικό , και ζητούσε αμέσως σεξ . δεν ξέρω αν ήτανε κουρασμένη , αλλά εγώ δεν το ευχαριστήθηκα , και έφυγα αρκετά νωρίτερα , αφού ούτε να σηζητησουμε μπορούσαμε , ούτε να κάνω κάτι άλλο . της έκανα λίγο μασάζ , μήπως και αλλάξει γνώμη , αλλά τίποτα , και έφυγα .
-
giannesi
26-09-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
25-09-2023 |
60 |
Янина |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Нет Активный Нет Натуральная Несколько раз Реальные
|
Πολύ θετικό ότι έχει τον δικό της χώρο. Περιποιημένος και καθαρός αλλά και το κορίτσι δεν πάει πίσω. Όλα στην πένα. Μου είπε ότι ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και ότι οι Έλληνες είμαστε πολύ ωραίοι άνδρες. Δυνατό σημείο στην εμφάνιση της ο υπέροχος κώλος της.
Στο κυρίως πιάτο το μενού περιελάμβανε τσιμπούκι στα όρθια με θέα το όμορφο πρόσωπο της και δυο στάσεις για να έρθει το πρώτο ξαλάφρωμα. Ένα μικρό διάλειμμα και κατευθείαν δεύτερο ημίχρονο όπου ασχολήθηκα πολύ και με την δική της περίποιηση με ντεσού το ξέσκισμα που της έριξα στο όρθιο για να αδειάσω και την τελευταία σταγόνα σπέρματος στο προφυλακτικό.
Φάτσα σώμα υπηρεσίες τα πάντα τέλεια.
-
Solana
25-09-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
24-09-2023 |
60 |
Янина |
: 9.0 |
: 10.0 |
: 9.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Нет Активный Нет Натуральная Один раз Реальные
|
Από τις φορές που οι φωτογραφίες αδικούν μια κοπέλα. Από κοντά είναι ένα απίστευτα όμορφο πλάσμα που βγάζει θετική αύρα με κάθε της κίνηση. Με υποδέχθηκε ντυμένη με ψηλοτάκουνα και αέρινο βραδινό φόρεμα όπως αρμόζει σε ένα σωστό call girl. Περιποιημένη σε νύχια μαλλιά και με διακριτικό βάψιμο. Στις υπηρεσίες της βγάζει τέτοια αληθοφάνεια που κάποια στιγμή νόμιζα ότι είμαι με την κοπέλα μου και μου δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι με γουστάρει. Εύγε στο κορίτσι που μου χάρισε τέτοια συνεύρεση και στην ευγενική τηλεφωνήτρια που βοήθησε στο εύκολο κλείσιμο του ραντεβού.